ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Γιώργος Κατσαούνης ξέχασε να αναφέρει τρεις δικογραφίες εις βάρος του στην παραγωγή του «Survivor»

1 min read

Και άλλες ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη, εκτός από την απόπειρα βιασμού μιας 16χρονης, φαίνεται πως έχει ο αγρότης του «Survivor» Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος κέρδισε τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού χάρη στη χαρακτηριστική λαρισαϊκή προφορά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων με τους υποψήφιους προς ένταξη παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης, ο νεαρός αγρότης δεν ανέφερε ότι σε βάρος του εκκρεμεί δίκη για ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό, που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στο Αχίλλειο Φαρσάλων, αφορά μήνυση κατά του παίκτη του «Survivor» από έναν 28χρονο άνδρα που πήγαινε με το μοτοποδήλατό του να παραλάβει μια 17χρονη φίλη του, με την οποία ο Γιώργος Κατσαούνης διατηρούσε παλιότερα ερωτική σχέση.

«Πριν φτάσω στο σπίτι της αντιλαμβάνομαι ότι κάποιο αυτοκίνητο με παρακολουθεί και έρχεται από πίσω μου με μεγάλη ταχύτητα. Κοίταξα και αναγνώρισα ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος μου έκανε σήμα να σταματήσω» αναφέρει στη μήνυσή του ο 28χρονος και συνεχίζει: «Σταμάτησα να δω τι συμβαίνει, κατέβηκα κάτω και αμέσως με άρπαξε από την μπλούζα και άρχισε να με χτυπάει χωρίς λόγο, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει με όπλο».

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 5 Ιουνίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι ο ξυλοδαρμός που υπέστη από τον αγρότη του «Survivor» τον υποχρέωσε να απέχει δύο μήνες από τη δουλειά του στο εργοστάσιο όπου εργάζεται.

Θα πει, ακόμη, ότι μετά το περιστατικό και την καταγγελία που κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές δέχτηκε απειλές από τον πατέρα του Κατσαούνη, ότι «αν με ξαναπιάσει στα χέρια του ο γιος του, θα με βαρέσει και θα με σκοτώσει» και ότι «δεν ξεχνάει».

Η δεύτερη δικογραφία που «καίει» τον αγρότη αφορά την καταγγελία της 16χρονης εναντίον του για ασελγείς χειρονομίες.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου στα Φάρσαλα και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα, ο παίκτης του ριάλιτι τη θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του ανήλικου θύματος Μαρία Γαλλιού, ο Γιώργος Κατσαούνης προσέγγισε τη 16χρονη δήθεν με φιλικές προθέσεις, ωστόσο η συνάντησή τους πήρε γρήγορα άλλη τροπή, καθώς προέβη σε θωπείες, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Σκοπός του ήταν να την αποπλανήσει και να την οδηγήσει σε ερωτικές πράξεις χωρίς τη θέλησή της» υποστηρίζει η δικηγόρος. Τέλος, ο δημοφιλής παίκτης θα απολογηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 8 Μαρτίου 2023 και για την κατηγορία της παράνομης κατοχής φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Πηγή espressonews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.