ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο γιατρός που οργάνωσε το εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας καταγγέλλει ότι παρέλυσε μετά την δεύτερη δόση εμβολίου

1 min read

Τον γολγοθά που ανεβαίνει μετά τον εμβολιασμό του περιγράφει ο γενικός χειρουργός στην Κέρκυρα, Σπύρος Σκιαδόπουλος, καταγγέλοντας ότι υπέστη σταδιακή παράλυση των κάτω άκρων αλλά και μια σειρά από άλλες παρενέργειες μετά από την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο γιατρός ο οποίος ζει και εργάζεται χρόνια στην Κέρκυρα, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βοήθησαν να στηθεί και να οργανωθεί το εμβολιαστικό κέντρο του νησιού. Ωστόσο δεν μπορούσε καν να φανταστεί με τι θα ερχόταν αντιμέτωπος μετά τον δικό του εμβολιασμό του.

Ο κ. Σκιαδόπουλος, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στο zougla.gr, περιγράφει ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου διακομίστηκε με συνοδεία αστυνομικών!

Μετά από πληθώρα εξετάσεων, ο γιατρός διαγνώστηκε με αποδράμουσα μυϊκή αδυναμία, ενώ όπως αναφέρει, οι υγειονομικές αρχές του συνέστησαν να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.

Ταυτόχρονα, ο γιατρός τονίζει ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού και σημείωσε ότι προέτρεπε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν ακόμα και όταν ο ίδιος βρισκόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «άτυχο» και ψάχνει να βρει μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση το δίκιο του. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.