ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Frank Hoogerbeets, Ολλανδός ερευνητής του  ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», είχε «προβλέψει» τον σεισμό στην Τουρκία Τώρα προειδοποιεί την Ελλάδα και την Ιταλία (βίντεο)

1 min read

Ο Frank Hoogerbeets, ο οποίος είναι Ολλανδός ερευνητής στο ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», είχε «προβλέψει» θα μπορούσε να πει κάποιος τον σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία. Συγκεκριμένα στις 3 Φεβρουαρίου -3 ημέρες πριν τον φονικό εγκέλαδο των 7,8 Ρίχτερ- έκανε ανάρτηση στο Twitter. Τώρα προειδοποιεί για την Ελλάδα και την Ιταλία.

Ο επιστήμονας Frank Hoogerbeets, είχε προβλέψει τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και στην Συρία.

Στις 3 Φεβρουαρίου -ακριβώς 72 ώρες πριν την ανείπωτη τραγωδία- είχε κάνει tweet γράφοντας, «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)».

Ο ίδιος είχε πει ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε αυτό στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως είχε γίνει το 115 και το 526, «πριν από αυτούς τους σεισμούς προηγείται πάντα κρίσιμη πλανητική γεωμετρία, όπως είχαμε στις 4-5 Φεβρουαρίου».

Ο ίδιος επιστήμονας, σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει στις 12 Φεβρουαρίου από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», προειδοποίησε κάποιες περιοχές του πλανήτη που ενδέχεται να γίνουν ισχυροί σεισμοί.

Μάλιστα στο βίντεο έχει θέσει ένα «όριο» μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου κάτι που δεν είναι φυσικά σίγουρο.

Σύμφωνα δε με τον ερευνητή Frank Hoogerbeets, οι περιοχές που μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός είναι το Μεξικό, η Ονδούρα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η δυτική Κίνα και η Μεσόγειος.

Για την Μεσόγειο πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ένας πιθανός ισχυρός σεισμός θα μπορούσε να γίνει γύρω από την Ιταλία αλλά και την Ελλάδα.

Το βίντεο που εξηγεί για την Ελλάδα είναι το 07:20:

Να τονιστεί ότι η επιστημονική κοινότητα υπογραμμίζει ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις σεισμικές δονήσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.