ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Φίλης αδειάζει Κυρίτση: Εγώ θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ, της Marfin [βίντεο]

1 min read

Με ευθύ τρόπο ο Νίκος Φίλης άδειασε μεγαλοπρεπώς τον συνάδελφό του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος είχε δηλώσει προκλητικά πως δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ, θυμίζοντάς του την Marfin.

«Εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ. Είναι η Marfin» είπε ο Νίκος Φίλης για να προσθέσει: «Μόνο που ξέρω ότι δεν πιάστηκαν ακόμα οι εγκληματίες αυτοί και γνωρίζω ότι οι μόνες καταδίκες που υπήρξαν για τον άδικο χαμό των τριών αν θυμάμαι καλά εργαζομένων, ήταν οι καταδίκες εις βάρος των υπευθύνων της τράπεζας. Που είχαν φτιάξει μια παγίδα, ένα κτίριο – παγίδα για τους εργαζόμενους».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του Νίκου Φίλη στο Open:

Αφορμή της «κόντρας» είναι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα όπου προτείνεται να μετατραπεί από κακούργημα σε πλημμέλημα η κατασκευή και κατοχή βομβών μολότοφ.

Ερωτηθείς σχετικά ο βουλευτής Γ. Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ δήλωσε: «Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο».

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση Γ. Κυρίτση στην ΕΡΤ:

ΝΔ για Κυρίτση: Ντροπή, τι έχει να πει στις οικογένειες θυμάτων της Marfin;

Την σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, στην ΕΡΤ, πως δεν γνωρίζει κάποιον που πέθανε από μολότοφ.

Σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι. Το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα. Μόνο ντροπή».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.