ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο εθνομηδενιστής Τσίπρας προωθεί την ισλαμοποίηση της Χώρας

1 min read

Από έναν άνθρωπο, όπως ο Τσίπρας, ο οποίος αγνοεί ότι υπάρχουν (και) θαλάσσια σύνορα, νομίζει ότι η Μυτιλήνη δεν είναι η πρωτεύουσα της Λέσβου αλλά ένα άλλο νησί, κάθεται με τα πόδια ανοιχτά την ώρα ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου έχοντας μάλιστα τα χέρια του σε στάση που προϊδεάζει σε άσεμνες σκέψεις και «μιλάει» τα αγγλικά όπως ο Χατζηχρήστος, ο Παπαγιαννόπουλος και ο Γκιωνάκης στις αξέχαστες ταινίες του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου, δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι προέβη σε μια ακόμη γκάφα. Σε μια ανάρτησή του στο twitter ο Τσίπρας γράφει χαρακτηριστικά: «Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak».

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο Τσίπρας, ακολουθώντας πολύ επιτυχημένα τα χνάρια του πρώτου διδάξαντα Γιωργάκη Παπανδρέου, έχει πάρει «διδακτορικό» στην επιστήμη της γκάφας. Το συγκεκριμένο twitter του αποτελεί επιτομή της ασχετοσύνης και της ασύντακτης πρότασης. Έτσι όπως είναι γραμμένες οι «ευχές» του κανείς δεν μπορεί να καταλάβει εάν εύχεται «καλό ραμαζάνι» τόσο στους μουσουλμάνους που διαβιούν στην Χώρα μας όσο και στους υπόλοιπους μουσουλμάνους ανά την υφήλιο ή τελικά εύχεται «καλό ραμαζάνι» στους εν Ελλάδι μουσουλμάνους και τον υπόλοιπο «κόσμο» της Χώρας, που δεν είναι όμως μουσουλμάνοι





Θυμίζουμε ότι ο ανιστόρητος, αγεωγράφητος, αγράμματος και γενικώς ανίδεος αυτός τύπος είχε ευχηθεί στο παρελθόν «Καλά Χριστούγεννα» (!) σε «προσφυγάκια», τα οποία όμως ήσαν μουσουλμάνοι…

Μέσα, όμως, από την ασχετοσύνη του Τσίπρα βγαίνει και μια άλλη μεγάλη τραγική αλήθεια: Το σχέδιο εποικισμού της Χώρας από ξένους πληθυσμούς με προοπτική μέλλοντος την ισλαμοποίησή της, με ό,τι, βεβαίως, συνεπάγεται αυτό για τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού των Ελλήνων. Όλοι εκείνοι οι ψευτοπροοδευτικοί που σε οποιαδήποτε (απαραίτητη) υπενθύμιση της Ελληνικής και Ορθόδοξης ταυτότητας της Ελλάδας πατάνε το play και παίζει η κασέτα των εκφράσεων «χριστιανοταλιμπάν», «μουτζαχεντίν της ορθοδοξίας», «σκοταδιστές ρασοφόροι», «θεοκρατικός μεσαίωνας» κ.τ.λ. θα σιωπήσουν τώρα χαρακτηριστικά στην έμμεση προτροπή του άθεου (κατά δική του ομολογία σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξη) για την προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος.

Οι συριζαίοι εθνομηδενιστές και οι πρόθυμοι (φιλελέφτ) κοσμοπολίτες συνοδοιπόροι τους κάνουν ό,τι μπορούν για να αποδομήσουν πλήρως την Ελλάδα και τον Λαό της, την Ορθόδοξη πίστη, τα Ήθη και τα Έθιμά του. Η Εθνική Αντίσταση κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα Πατριώτη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Αποτελεί Επιβεβλημένο Καθήκον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.