ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

31 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ερντογάν Ξεφτίλισε νομάρχη Μπροστά στις κάμερες ΒΙΝΤΕΟ 

1 min read

Ξεκίνησε τις προεκλογικές μαγκιές ο Ταγίπ Ερντογάν και στο εσωτερικό της Τουρκίας, προκειμένου να δείξει πόσο ασχολείται με τα προβλήματα και πως σπεύδει να τα λύσει.

Έτσι μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση και ερωτώμενος για την κατασκευή ενός δρόμου στην περιοχή Σόγιουτ, ο Ερντογάν ανεβάζοντας κυριολεκτικά παράσταση, επέπληξε δημοσίως τον νομάρχη της περιοχής, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά και μάλιστα σηκώθηκε και όρθιος όταν του μιλούσε ο σουλτάνος.

Φανερά φοβισμένος άκουγε τον Ερντογάν να του λέει: «Άλλα ρωτάω, άλλα μου λες»Πήρε ο δόλιος το μικρόφωνο για να απαντήσει, όμως ο σουλτάνος φανερά ενοχλημένος τον διέκοπτε.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του Ερντογάν με τον δύστυχο νομάρχη:
Ερντογάν: Υπάρχει ένα σημείο του δρόμου στην περιοχή Σόγιουτ. Μου είπαν πως δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν ξέρω, πείτε μου. Πού είναι ο νομάρχης; Για πες μου πόσα χιλιόμετρα; Πες μου αυτά που έχουν απομείνει. Πάρε το μικρόφωνο. Το μικρόφωνο.
Νομάρχης: Ο δρόμος έχει μήκος 26 χιλιομέτρων. Τα 2 χιλιόμετρα έχουν πρόβλημα.
Ερντογάν: Κύριε νομάρχη. Εγώ δεν σε ρώτησα το μήκος του δρόμου. Ρωτώ σε ποιο σημείο είναι προβληματικός ο δρόμος.
Νομάρχης: Είναι δυο χιλιόμετρα και κατασκευάζεται..
Ερντογάν: Εσύ για άλλα πράγματα μου έλεγες! Κύριε Αντίλ (υπουργός Μεταφορών), αμέσως τώρα να τελειώσει το θέμα. Αμέσως τώρα, όχι αύριο αλλά τώρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.