Πα. Νοέ 27th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ερντογάν «κουνάει το δάχτυλο» στην Ελλάδα περί μεταναστών και… ανθρωπισμού!

1 min read

Επιμένει να κατηγορεί την Ελλάδα πως συμπεριφέρεται απάνθρωπα στους πρόσφυγες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν -που σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Gurdian χρησιμοποίησε πρόσφυγες και μετανάστες ως πιόνια– σε ομιλία του σε φεστιβάλ ταινιών και αναφερόμενος στο προσφυγικό, μίλησε ξανά για τα ελληνοτουρκικά σύνορα, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες του για απάνθρωπες συνθήκες.

Ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ, είπε πως οι «απάνθρωπες» συνθήκες στα ελληνοτουρκικά σύνορα δείχνουν το πως συμπεριφέρονται κάποιες ευρωπαϊκές χώρες στους πρόσφυγες και κατηγόρησε την Ευρώπη πως δεν έχει πάρει μέτρα υπέρ των προσφύγων.

«Δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις προς την Τουρκία και η χώρα μας αφέθηκε μόνη για να αντιμετωπίσει το προσφυγικό κύμα. Οι πρόσφυγες που κατάφεραν να φτάσουν στην Ευρώπη έγιναν θύματα της ρατσιστικής και της εχθρικής πολιτικής. Τον περασμένο χρόνο οι απάνθρωπες εικόνες που διαδραματίστηκαν στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας ήταν ένα καλό παράδειγμα για να δείξει πως βλέπουν τους πρόσφυγες κάποιες χώρες της Ευρώπης», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.