ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο ένας εκ των δύο νεκρών του Τσέσνα στη Σάμο ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη διαφθοράς του Νετανιάχου

1 min read

Πρόκειται για τον Χάιμ Γκαρόν, πρώην αναπληρωτή διευθυντή του ισραηλινού Υπουργείου Επικοινωνιών

Οι δύο Ισραηλινοί που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα στα ανοιχτά της Σάμου χθες το βράδυ, αναγνωρίστηκαν ως Χάιμ Γκαρόν και η σύζυγός του Εστί. Σύμφωνα με το ynetnews.com ο Γκαρόν ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Υπουργείου Επικοινωνιών και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη διαφθοράς του πρώην Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Νετανιάχου κατηγορείται για απάτη, παραβίαση εμπιστοσύνης και αποδοχή δωροδοκίας σε τρεις υποθέσεις διαφθοράς. Μια από αυτές- η υπόθεση 4000 – ισχυρίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός προώθησε κανονισμούς αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στον ιδιοκτήτη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Bezeq, Σαούλ Έλοβιτς, με αντάλλαγμα τη θετική κάλυψη στον δημοφιλή ιστότοπο ειδήσεων Walla.

Η κατάθεση του Γκαρόν θα επικεντρωνόταν σε ρυθμιστικά ζητήματα σχετικά με αυτήν την υπόθεση, αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα που κάνει την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ο Γκαρόν δεν θεωρείται ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης και ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Ήταν  τόσο χαρούμενος που θα πετούσε», είπε ένας συγγενής του. «Αγόρασε αυτό το αεροπλάνο μαζί με έναν συνεργάτη του και θα πετούσε συχνά στο εξωτερικό. Ήταν υπεύθυνος πιλότος, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη εκεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γκαρόν πήγαιναν προς τα Σκόπια, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στη Σάμο, όπου είχαν προγραμματίσει να κάνουν στάση.

Η αιτία της συντριβής του Cessna 182 είναι ακόμα άγνωστη, αλλά πιθανότατα προήλθε από τεχνικές δυσκολίες πριν την προσγείωση που φέρεται να οδήγησαν σε έκρηξη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.