Σα. Σεπ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Έλληνας ύψωσε σήμερα το ανάστημα του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

1 min read

Με τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή είχεπλημμυρίσει από νωρίς το πρωί η πλατεία Συντάγματος για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ο ελληνικός λαός ύψωσε βροντερή φωνή διαμαρτυρίας από την πλατεία Συντάγματος. Οι Έλληνες πολίτες διατράνωσαν τη βούλησή τους, φωνάζοντας το σύνθημα που ακούγεται εκκωφαντικά στα πέρατα της οικουμένης: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική». Κόντρα στις προβοκάτσιες, κόντρα στην προπαγάνδα και κόντρα στο βρωμερό παρακράτος που επιχείρησε να σπιλώσει με απαράδεκτα επεισόδια μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η λαϊκή βούληση αποτυπώθηκε με τρόπο ηχηρό και κανείς πλέον δεν μπορεί και δεν πρέπει να την αμβισβητεί.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη, Λευτέρης Παρτσάλης

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν επί ώρες η πλατεία Συντάγματος από πολίτες που φώναζαν «Όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Σε 60.000 πολίτες εκτίμησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί.syntagma-3.jpg

Σύμφωνα πάντα με την ΓΑΔΑ, για το συλλαλητήριο έφτασαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία τα 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, τα 71 από τον σταθμό διοδίων Ελευσίνας και τα 2 από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο συλλαλητήριο από ομάδα κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί.

Παρακολουθείστε LIVE:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.