ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο big brother είναι εδώ! Παρακολουθούν τηλεφωνήματα, μηνύματα και email με την βοήθεια λογισμικού εβραϊκής εταιρείας

1 min read

Ο παγκόσμιος ρουφιάνος παρακολουθεί και την Ελλάδα

Με αφορμή την δίωξη ενός δημοσιογράφου στο Μαρόκο, του Ομάρ Ράντι, η Διεθνής Αμνηστία αποκάλυψε ότι παρακολουθούσαν ηλεκτρονικά τον μαροκινό δημοσιογράφο 24 ώρες το 24ώρο. Η παρακολούθησή του γινόταν με την βοήθεια ενός λογισμικού Ισραηλινής εταιρείας και του προγράμματος PEGASUS όπως έγραψε η Ισπανική εφημερίδα “El Pais”.

Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Τορόντο απέδειξε ότι το συγκεκριμένο λογισμικό δίνει την δυνατότητα υποκλοπής και γεωεντοπισμού του κινητού τηλεφώνου μέσω κάποιου παραπλανητικού email ή μηνύματος!

Τα ενδιαφέροντα αρχίζουν από την αποκάλυψη ότι το Πανεπιστήμιο του Τορόντο εντόπισε ότι το συγκεκριμένο λογισμικό χρησιμοποιείται σε 45 χώρες. Ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα!

Εκτός από την Ελλάδα, σε εφαρμογή έχει τεθεί το συγκεκριμένο λογισμικό σε ΗΠΑ, Γαλλία, Καναδά, Γερμανία και άλλες χώρες. Πρόκειται για έναν κατάσκοπο σε κάθε τσέπη έχουν γράψει οι γερμανικές εφημερίδες. Μιλάμε για ένα παγκόσμιο φακέλωμα και όλη αυτή την κατάσταση έχουν το θράσος κάποιοι να την αποκαλούν παγκόσμια “δημοκρατία”.
 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.