Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Σατιρίζει την… «τυμβωθηρία» του Τσίπρα [εικόνες]

Newskamatero

Με τη νέα γκάφα του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε να ασχοληθεί ο Αρκάς.

Συγκεκριμένα, μετά την «πλατιά απεύθυνση» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςεισήγαγε ένα ακόμα καινούριο νεολογισμό, την «τυμβωθηρία».

Ήταν μάλιστα μία από τις λέξεις που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής την Ρένα Δούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τη λέξη «τυμβωθηρία», κατηγορώντας τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ για τη στάση που κράτησαν μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 100 νεκρούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την κριτική των ΜΜΕ για το χειρισμό της τραγωδίας από την κυβέρνηση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «τυμβωθηρία» από τα «άλλοτε μεγάλων και σήμερα κίτρινων εφημερίδων».

Ετσι μετά το χαμό του έγινε και στο Twitter για τα ελληνικά του πρωθυπουργού, ήρθαν και τα σκίτσα του Αρκά σαν κερασάκι στην τούρτα.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Τρίκαλα: Με τεχνολογία 5G η γενιά λεωφορείων χωρίς οδηγό

Η αυτόνομη οδήγηση αποτελεί πλέον μέρος μιας μελλοντικής έξυπνης πόλης. Στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων αλλά και με εξελιγμένη τεχνολογία 5G θα κινούνται η επόμενη γενιά λεωφορείων χωρίς οδηγό που θα προμηθευτεί ο δήμος από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του προγράμματος Avint. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από τον […]