ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε όρθιος κόντρα στον Άγιαξ Ισοπαλία 0-0

1 min read

Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε όρθιος στο “ΓΣΠ” κόντρα στον Άγιαξ! Ο πρωταθλητής Κύπρου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Άγιαξ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League

Ο Άγιαξ μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι είχε 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο. Η καλύτερη στιγμή του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 29′ με τον Αλτάμαρι να σουτάρει αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε το ματς, είχε φάσεις για να σκοράρει με την καλύτερη να είναι στο 57′. Αρχικά ο Ονάνα έδιωξε το πλασέ του Αλτάμαρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μερκής σημάδεψε το δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά! Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, ενώ οι Ολλανδοί τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαζράουι στο 80′.

Η τελευταία φορά που η Σλάβια Πράγας είχε βρεθεί στους ομίλους του Champions League ήταν πριν από 12 ολόκληρα χρόνια. Η τσέχικη ομάδα έχει κάνει άλματα προόδου και επικράτησε με 1-0 της Κλουζ εκτός έδρας, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα με τον Μάσοπουστ στο 28΄, ενώ στο δεύτερο δέχθηκαν μεγάλη πίεση. Οι Ρουμάνοι άξιζαν περισσότερα και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 79΄, όταν κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Ομρανί δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόλαρ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

 Μετά τον αποκλεισμό της Ντινάμο Κιέβου η Μπριζ έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. Η ομάδα του Βελγίου κέρδισε με 1-0 στην Αυστρία την «πρωτάρα» Λίντσερ και έκανε τη… μισή δουλειά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 10΄ με το πέναλτι του Βάνακεν, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να ανοίξει στη συνέχεια. Παρά τις ευκαιρίες τους, όμως, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, με το 0-1 να παραμένει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.