ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Αντώνης Ρέμος κοντά στους πυρόπληκτους: Δίνει την αμοιβή του από το Nammos στους πληγέντες των πυρκαγιών

1 min read

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, μετά την αναβολή της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς, η εμφάνιση του τραγουδιστή, θα γίνει στις 27 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος, αποκάλυψε μέσα από την σελίδα του στο facebook, ότι η αμοιβή του καθώς και μέρος των εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Ολόκληρη η δήλωση του Αντώνη Ρέμου:

Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καθένας μας τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και συνείδηση του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο την όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας. Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνή συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27/7 και εξολοκληρου η δική μου αμοιβή καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών. Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία 29/7 στο φεστιβάλ Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.