ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο “αγώνας κατά της πανδημίας” επισπεύδει τον εποικισμό της πατρίδας μας από τους λαθρομετανάστες

1 min read

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός των Ελλήνων πολιτών στα σπίτια τους λόγω του κορωνοϊού, έδωσε την ευκαιρία στην κυβέρνηση να μεταφέρει εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα κυριολεκτικά εν κρυπτώ, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και παρακάμπτοντας τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου, είκοσι οκτώ νέες δομές στις οποίες θα διαμένουν λαθρομετανάστες πρόκειται να συσταθούν ανά την επικράτεια (μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και οι ήδη υπάρχουσες οι οποίες επεκτείνονται και αναβαθμίζονται), εκ των οποίων οι  εννέα, δηλαδή το ένα τρίτο εξ αυτών, θα βρίσκονται εντός των ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα  στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας (δύο), Θεσσαλονίκης (τρεις), Σερρών (δύο), Πιερίας και Κιλκίς. 

Και τίθεται πλέον το ερώτημα εάν ο λαλίστατος κατά τα άλλα περιφερειάρχης κ.Τζιτζικώστας ήταν ενήμερος για την συγκεκριμένη εξέλιξη, για ποιον λόγο το αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα, γιατί δεν αντέδρασε και γιατί δεν ενημέρωσε το περιφερειακό συμβούλιο της Π.Κ.Μ. ώστε να τεθούν προ των ευθυνών τους οι περιφερειακές παρατάξεις και να δοθεί η δυνατότητα θεσμικής αντίδρασης στο εν λόγω κυβερνητικό σχέδιο διασποράς των λαθρομεταναστών στο σύνολο της επικράτειας και ειδικότερα στη βόρειο Ελλάδα και στην κεντρική Μακεδονία.

Η ίδρυση νέων δομών διαμονής λαθρομεταναστών αλλά και η αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών, συνιστά άμεσο κίνδυνο για τις τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας υγειονομικές βόμβες εν μέσω γενικής καραντίνας και εγκλεισμού των Ελλήνων πολιτών στα σπίτια τους.

Για αυτήν την πολιτική “των δύο μέτρων και των δύο σταθμών”, η οποία θεωρεί εν δυνάμει ύποπτους για την διάδοση του κορωνοϊού τους Έλληνες γονείς που τυχόν θα θελήσουν να βγάλουν βόλτα τα παιδιά τους,αλλά όχι τους λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανά δεκάδες στους δρόμους των αστικών κέντρων, θα πρέπει να λογοδοτήσει τόσο η κυβέρνηση, όσο και τα πολιτικά της εξαπτέρυγα και δεκανίκια σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.