Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Oι Κούρδοι για την επίσκεψη Ερντογάν: «Λάθος της κυβέρνησης να υποδέχεται έναν δολοφόνο»…

1 min read

Η ελληνική κυβέρνηση υποδέχεται «έναν δολοφόνο, έναν δικτάτορα», υπογραμμίζουν με ανακοίνωση του τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν στην Αθήνα, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση τους στην άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Δεν δεχόμαστε την επίσκεψη του Δικτάτορα Ερντογαν στην Ελλάδα. Ο Ερντογάν και το κόμμα του  το AKP είναι αυτοί που έχουν κάνει σφαγές στην Τουρκία και στην Μέση Ανατολή και ιδιαίτερα στον Κουρδικό Λαό. Είναι αυτός που εδώ και χρόνια κάνει σφαγές στο Κουρδιστάν, η επίσκεψή του στην Ελλάδα που είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας είναι απαράδεκτη.

Υπο την ηγεσία του πολλές κουρδικές πόλεις όπως  Cizre, Sur, Nusaybin, Idil, Yüksekova, Șirnak, Hakkari βομβαρδίστηκαν και καταστράφηκαν.

Για να γίνει ηγέτης έσφαξε χιλιάδες αμάχους, συνέλαβε τους συμπροέδρους του φιλοκουρδικού κόμματος Selahattin Demirtas και Figen Yuksekdag καθώς επίσης και άλλους βουλευτές, Δημάρχους, Κούρδους πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Επίσης είναι αυτός και το κόμμα του που βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν το Isis στο πόλεμο της Συρίας εναντίον των Κούρδων.

Πάνω από ένα χρόνο απαγορεύεται στους δικηγόρους και στην οικογένεια του να επισκεφτούν τον ηγέτη των Κούρδων Abdullah Ocalan στο νησί Ιμραλί.

Η ελληνική Κυβέρνηση με το να δέχεται επίσημα στην Ελλάδα έναν δολοφόνο και δικτάτορα κάνει μεγάλο λάθος. Ενας δικτάτορας δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλους τους δημοκρατικούς στη συγκέντρωση που προγραμματίζουμε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στην Πλατεία της Ομονοίας.

Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.