ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νύχτα έντασης στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής παρά την απαγόρευση

1 min read

Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου περισσότεροι από 100 νεαροί συγκεντρώθηκαν αρνούμενοι να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αστυνομικών να την εγκαταλείψουν.

Από τα μεγάφωνα οι αστυνομικοί κάλεσαν το πλήθος να απομακρυνθεί, εξηγώντας πως απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 9:00 το βράδυ μέχρι τις 6:00 το πρωί, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Οι περισσότεροι από τους περίπου 100 ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Ιωάννου αποχώρησαν λίγο μετά τη 01:00 σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ενώ στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως τόνισε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, η πλατεία Αγίου Ιωάννου θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας κατά τις βραδινές ώρες.

Παρόμοιες εικόνες με κόσμο καταγράφηκαν το βράδυ της Τετάρτης και στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα, στο Αιγάλεω στην πλατεία Εσταυρωμένου, στην κεντρική πλατεία της Κυψέλης αλλά και στην Ακρόπολη. Σε όλες τις περιπτώσεις η Ελληνική αστυνομία προέβη σε συστάσεις στον κόσμο να απομακρυνθεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.