ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντροπή και προβληματισμός: Το ΥΠΕΞ έβγαλε ανακοίνωση κατά της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επειδή απάντησε στον Ερντογάν με το ίδιο νόμισμα!

1 min read

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, καταδίκασε(;;!!) το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», κατά το οποίο χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και κατέστησε σαφές ότι δεν… ανέχεται να βρίζουν οι Έλληνες τον Τούρκο Πρόεδρο.

Το ΥΠΕΞ, σημειώνει ότι «η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Tύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα», ωστόσο «το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών». (σ.σ ενώ οι ξένοι ηγέτες μπορούν να λένε συνέχεια σαν γραφικοί ότι τους “κατέβει στο κεφάλι”…)

Και καταλήγει: «Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Το μήνυμα της κυβέρνησης έγινε σαφές: Οι Τούρκοι μπορούν να βρίζουν και να απειλούν όλη την ώρα την Ελλάδα, αλλά εμείς δεν πρέπει να απαντάμε ποτέ παρά μόνο να «γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο» αφού το ζητάνε κάποιοι φοβισμένοι και ηττοπαθείς πολιτικοί…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.