Ντροπή! Η Ελληνική Αστυνομία κυκλοφόρησε χάρτη με «Μακεδονία» αντί για FYROM και Βόρεια Κύπρο αντί για Κύπρο!

Newskamatero

Δεν έχει ξανα συμβεί κάτι παρόμοιο!

Τι έγινε με τους δημιουργούς της ατζέντας της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019;

Η ατζέντα που διατίθεται προς πώληση σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας περιλαμβάνει χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία. Ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.

Την ιδια ώρα, πολλοί αστυνομικοί δηλώνουν πως δεν θα προμηθευτούν τις επίσημες ατζέντες της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2019 για το γεγονός αναγραφής των Σκοπίων ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία».

Μαλιστα, λένε οτι η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει ευθύνες για το γεγονός αυτό και δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό της χώρας μας και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας της Αστυνομίας.

«Εαν η Ελληνική Αστυνομία αναγραφεί Μακεδονία το γειτονικό κράτος μας, τι εντύπωση βγαινει επίσημα προς το εξωτερικό για τη θέση της Ελλάδας;» επισημαινουν.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

fwto_copy_copy_copy_copy_copy

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

ΣΟΚ – ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΖΕΙ «ΧΕΡΙ» ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Την «αξιοποίηση» του πλούτου που υπάρχει στις τραπεζικές θυρίδες των ιδιωτών σκέφτεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου. Μιλώντας με αφορμή το σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για μπλόκο στις τραπεζικές θυρίδες όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο κ. Αποστόλου υποστήριξες πως «υπάρχουν γύρω στις […]