Κυ. Μαΐ 31st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντόμινο εξελίξεων με τα ομόλογα της Folli Folle

1 min read

H UBS ως αντιπρόσωπος των κατόχων ομολόγων αξίας 150 εκατ. ευρώ σε ελβετικό φράγκο ενημερώθηκε από τον εγγυητή (FF) για «πιστωτικό γεγονός». Ζητά από τις χρηματιστηριακές αρχές της Ελβετίας οι συναλλαγές στον συγκεκριμένο τίτλο να γίνονται σε σταθερή βάση (flat basis).

Τη διαπραγμάτευση των ομολόγων της Folli Follie σε σταθερή τιμή (flat basis) ζήτησε η UBS μετά την ανακοίνωση της ελληνικής εταιρείας στις 14 Αυγούστου για την επίδοση καταγγελίας εκ μέρους του τίτλου Schuldschein για ποσό ύψους 20 εκατ.

Όπως μεταδίδει το Bussinesswire σε ανακοίνωσή της η UBS δηλώνει ότι έλαβε ειδοποίηση από τον εγγυητή των ομολόγων ως αντιπρόσωπος των κατόχων του ομολόγου ύψους 150 εκατ. ευρώ με κουπόνι 3,5% και λήξη το 2021 σε ελβετικό φράγκο από την Folli Follie ότι γεγονός «επιδίωξης πτώχευσης» έχει συμβεί και βρίσκεται σε εξέλιξη, με βάση όρους του ομολόγου.

Όπως αναφέρει ο οίκος ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από την ελληνική πλευρά και εξετάζει την κατάσταση. Ωστόσο δεδομένου ότι τα ομόλογα είναι εισηγμένα στο ελβετικό χρηματιστήριο ως «άμεσο μέτρο» ζητήθηκε από το SIX Swiss Exchange Ltd να τελούν οι τίτλοι υπό διαπραγμάτευση σε σταθερή τιμή (flat basis).

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.