ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντοκουμέντο: Ο Ερντογάν μας «φορτώνει» με μετανάστες! Πως οι Τούρκοι κοιτούν αδιάφορα στον Έβρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ NEWSKAMATERO

Πράξη φαίνεται πως κάνει την απειλή του ο Ερντογάν, που στο παρελθόν έχει επαναλάβει πολλές φορές πως «θα γεμίσει την Ευρώπη μετανάστες».

Μια απειλή που φαίνεται να περνά και μέσα από τον Έβρο, αφού τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει για τα καλά την «στρόφιγγα», αφήνοντας τους μετανάστες να περνούν κατά εκατοντάδες στην Ελλάδα, βάζοντας έτσι βασανισμένους ανθρώπους «μπροστά» για να ικανοποιήσει τα δικά του σχέδια.

Πως περνούν τον Έβρο

Όπως δήλωσαν μετανάστες σε τηλεοπτική εκπομπή μαζεύονται το βράδυ στις όχθες του ποταμιού, απέναντι από το Πύθιο. Με την βοήθεια διακινητών, που εισπράττουν ένα.. διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, περνούν στην ελληνική όχθη με βάρκες χείριστης ποιότητας.

Όπως μπορούν, σκαρφαλώνοντας, με έρπηση, με νύχια και με δόντια προσπαθούν να προχωρήσουν στον δρόμο τους, ελπίζοντας σε μια καλύτερη τύχη. Πολλές φορές το πέρασμα στην Ελλάδα γίνεται ακόμα και μέρα – μεσημέρι.

Φυσικά τα Τουρκικά φυλάκια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής τα βλέπουν όλα αυτά, κάνοντας τα «στραβά μάτια», προφανώς επειδή αυτές τις εντολές έχουν πάρει.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μικρά παιδιά χάνονται, στην προσπάθειά τους να περάσουν το ποτάμι.

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι Κούρδοι που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από τον πόλεμο, καθώς οι είναι από το Αφρίν της Συρίας.

Την πόλη δηλαδή που οι Τούρκοι «ισοπέδωσαν» εις το όνομα της… καταπολέμησης της τρομοκρατίας, και τώρα που αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν χωρίς σπίτι και πέρασαν στην Τουρκία, ο Ερντογάν τους διώχνει άρον – άρον, προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος εν’ όψει των εκλογών.Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση