ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντοκουμέντο: Η νεκρή Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της

1 min read

Με θρίλερ χωρίς τέλος μοιάζει η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη μετά την έκθεση του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, η οικογένειά της επιμένει κόντρα στην αστυνομία ότι ο θάνατος της γυναίκας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλεί μια νέα εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και δείχνει την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ξεκάθαρα το σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού που αναφέρει στο πόρισμά του και ο  πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μιλά ξεκάθαρα για σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια.

Όπως εκτίμησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Β. Ταουξής, το αποτύπωμα αυτό αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον ίδιο, την απέλπιδα προσπάθεια της γυναίκας να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Η Ειρήνη στη φωτογραφία, η οποία είναι επεξεργασμένη, φορά ένα λευκό μπλουζάκι και είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι της πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάρτση, η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ τα ίχνη αιθάλης στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του οδηγού δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι έβαλαν την φωτιά, άνοιξαν την πόρτα, μετέφεραν την Ειρήνη στο πίσω κάθισμα και ύστερα έκλεισαν ξανά την πόρτα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το μπιτόνι το οποίο περιείχε πετρέλαιο και βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ήταν άθικτο, χωρίς καμία αλλοίωση από τη φωτιά, όπως επίσης και μια πλαστική λεκάνη.

H έκθεση του πραγματογνώμονα

Στην έκθεσή του, όπως μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τετάρτη, ο κ. Γκουρμπάτσης μιλά ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια και κάνει λόγο για πολλά κενά στην έρευνα της αστυνομίας.

Αυτό είναι και το συμπέρασμα του συμβούλου της οικογένειας Ανδριανού Γκουρμπάτση που στην αναφορά του μιλάει ξεκάθαρα για έγκλημα που «στήθηκε» ως αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το Star, η έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση καταλήγει σε τρία συμπεράσματα:

Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην άτυχη γυναίκα και έγινε όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

Διαβάστε όλη την έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση για την Ειρήνη Λαγούδη ΕΔΩ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.