ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντοκουμέντο! Η 55χρονη που χαράκωνε μωρά απειλεί, καταγγέλλει γειτόνισσα

1 min read

Γείτονες της 55χρονης που κατηγορείται ότι τραυμάτιζε μωρά καταγγέλλουν πως είχαν απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ. για τις πράξεις της. 

Μάλιστα, γειτόνισσα της 55χρονης ισχυρίστηκε ότι μόλις γέννησε, την καταριόταν από το μπαλκόνι, τη μούτζωνε και στη συνέχεια πλησίασε το σπίτι της και προκάλεσε φθορές!

Σε βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες!

Η δίκη της 55χρονης αναβλήθηκε καθώς οι γιατροί στο Δρομοκαΐτειο θεώρησαν πως πρέπει να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε στην αστυνομία ότι μόνο χάιδευε τα μωρά και επ’ ουδενί δεν τα πλήγωνε. Προτίθεται, μάλιστα, να μηνύσει τους γονείς που την κατήγγειλαν.

Τι είπε στους αστυνομικούς

«Πλησίασε και χαστούκισε το παιδί χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Την κυνηγήσαμε μαζί με τον άντρα μου και όταν την πιάσαμε έκανε τη μουγκή. Δεν μιλούσε και δεν εξηγούσε τι είχε συμβεί. Καταγγείλαμε το συμβάν στη φύλαξη του εμπορικού καταστήματος, ωστόσο δεν το προχωρήσαμε», λέει μία από τις μητέρες στον Ελεύθερο Τύπο.

«Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. Αδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Εχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Εχω παιδιά και τα αγαπώ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ενόχλησα ποτέ κανένα από τα παιδάκια», υποστήριξε η ίδια, αρνούμενη τις κατηγορίες και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό της πίσω από μια πετσέτα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι».

«Πλησίασε και χαστούκισε το παιδί χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Στην αρχή προσέγγισε το παιδί φιλικά και το χαστούκισε. Την κυνήγησε η μητέρα μου. Την υπέδειξε στους σεκιούριτι, ωστόσο το αφήσαμε εκεί το θέμα τότε, θεωρήσαμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», λέει στον «Ε.Τ.» μία από τις μητέρες που έκανε την καταγγελία. «Παρίστανε ότι δεν μπορεί να μιλήσει και έτρεξε. Οταν έβλεπε μωρά μάλλον τα έκοβε με τα νύχια της, ακόμη και με διάφορα αντικείμενα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ούτε να φανταστούμε για ποιον λόγο ακριβώς έκανε αυτά τα πράγματα στα παιδιά μας. Πρέπει να καταδικαστεί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η μητέρα του βρέφους.

Ακόμη μία μητέρα υποστήριξε πως «μας πλησίασε ενώ κάναμε βόλτα με το μωρό μας. Αρχισε να χαϊδεύει το παιδί. Οταν έφυγε δεν είχα καταλάβει το παραμικρό μέχρι που άρχισε το παιδί μου να κλαίει. Αρχισα να το ψάχνω και διαπίστωσα πως είχε κάποιες μικρές χαρακιές στα πόδια. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ακριβώς είχε συμβεί. Μετά είδα τα δημοσιεύματα και κατήγγειλα κι εγώ με τη σειρά μου το περιστατικό, καθώς κατάλαβα πως πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό». Η συγκεκριμένη μητέρα ήταν ανάμεσα σε εκείνες που την αναγνώρισαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και κατέθεσαν τα όσα ακριβώς έγιναν.

Η 55χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής σε βαθμό πλημμελήματος.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.