ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντέρμπι «αιωνίων Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης

1 min read

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ωστόσο δεν ανακοινώνουν αποστολή. Μέσα είναι όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει επιστρέψει. Στον τομέα των τραυματιών, εκτός βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Μίτσελ, προπονητής του Ολυμπιακού, το Σάββατο (24/02) δήλωσε:« Ο Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε με Λαμία, ο Ρέτσος που χτύπησε στο προηγούμενο είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, αλλά έχουμε τον περιορισμό πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο πέντε ξένους. Και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αλλά και τον Χόλντουρ Μάγκνουσον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι έτοιμο για την αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει για 15 ημέρες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι η εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

ΔEITE live ΣΕ HD streams ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.