ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νταλίκες τίγκα στα ναρκωτικά από την Ολλανδία έφερνε στην Κρήτη μέσω Σκαραμαγκά κύκλωμα διακίνησης από το Ηράκλειο

1 min read

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, τα οποία εισήγαγαν από την Ολλανδία με νταλίκες γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας και Αλβανοί κακοποιοί.

Στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν πληροφορίες ότι αρχηγός του κυκλώματος ήταν ένας 51χρονος που έκλεινε τις παραγγελίες για τα ναρκωτικά, ενώ ο 71χρονος επιχειρηματίας που διευκόλυνε τη μεταφορά τους στην Ελλάδα ενέπλεξε και τον 50χρονο γιο του. Στην υπόθεση εμπλέκονται ένας 40χρονος, μια 46χρονη και δύο Αλβανοί 44 και 42 ετών που ζουν στην Αθήνα, ο ένας εκ των οποίων φέρεται ως «εγκέφαλος» της απόδρασης Παλαιοκώστα! Πρόκειται για τον διαβόητο «κοντό» που κόλλησε πιστόλι στον κρόταφο του πιλότου του ελικοπτέρου και τον υποχρέωσε να πετάξει πάνω από τις Φυλακές Κορυδαλλού για να παραλάβει τον Παλαιοκώστα και τον Αλκέτ Ριζάι.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου διαπίστωσαν ότι στις 27 Ιανουαρίου ο 50χρονος ταξίδεψε σε ευρωπαϊκές χώρες με νταλίκα μεταφέροντας τρόφιμα και στην Ολλανδία προμηθεύτηκε κάνναβη και κοκαΐνη. Λίγες μέρες μετά, πληροφορήθηκαν ότι ο 71χρονος θα συναντιόταν στον Σκαραμαγκά με τους Αλβανούς διακινητές και τους παρακολούθησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά από την νταλίκα σε ένα ταξί, ενώ ένας εκ των Αλβανών παρέδωσε 7.000 ευρώ στον 71χρονο. Τότε, εμφανίστηκαν μπροστά τους, τους συνέλαβαν και κατάσχεσαν έξι κούτες με περίπου 25 κιλά κάνναβη και κοκαΐνη βάρους τριών κιλών και 660 γραμμαρίων.

Πηγή newsbreak.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.