ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κινδυνεύει να μείνει εκτός US Open λόγω εμβολίου

1 min read

Να χάσει για δεύτερη σερί χρονιά το US Open, καθώς οι ΗΠΑ δέχονται μόνο πλήρως εμβολιασμένους κατά του κορωνοϊού επισκέπτες, κινδυνεύει ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αποφασίσει να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και θα αγωνιστεί σε όσα τουρνουά του επιτρέψουν.

O «Νόλε» στηρίζει την απόφαση του κι έχει απουσιάσει από μεγάλα τουρνουά, κάτι που μπορεί να γίνει και στο μέλλον.

Μετά την περιπέτειά του στην Αυστραλία και την απουσία του στο Australian Open, αγωνίστηκε κανονικά στο Roland Garros, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στο Wimbledon.

Αντίθετα, όπως αναφέρει κι η σερβική Mozzartsport, ορατός είναι ο κίνδυνος να απουσιάσει από το US Open για δεύτερη σερί χρονιά.

Στις ΗΠΑ δεν είναι πλέον αναγκαίο αρνητικό PCR τεστ, αλλά εξακολουθεί να απαιτείται πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού για να μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τη χώρα.

Έτσι, εάν η πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Covid δεν αλλάξει, ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, κάτι που ισχύει και για το Masters του Σινσινάτι.

Υπενθυμίζεται ότι το US Open είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 29 Αυγούστου με 11 Σεπτεμβρίου, ενώ το Cincinnati Open θα διεξαχθεί 13-21 Αυγούστου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.