Πα. Σεπ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νοσοκομείο Βέροιας: Έπεσαν σοβάδες πάνω σε γιατρούς!

1 min read

Μια γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι όταν έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι στο γραφείο όπου εργαζόταν – Κινδύνευσαν άλλοι δύο γιατροί

Από τύχη γλίτωσαν τρεις γιατροί στο Νοσοκομείο της Βέροιας όταν αποκολλήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι σοβά από το ταβάνι στο γραφείο όπου εργάζονταν.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι μία γιατρός ενώ σημειώθηκαν αρκετές ζημιές στα γραφεία τους, σύμφωνα με το veriotis.gr.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο γραφείο των γιατρών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Μιλώντας στο veriotis.gr η γιατρός που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, Βασιλική Κιάτου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη:

«Ήταν γύρω στις 2:30 το μεσημέρι όταν μαζί με τις συναδέλφους μου συνταγογραφούσαμε στους υπολογιστές του γραφείο.

Ξαφνικά άρχισε να πέφτει σκόνη, κάτι που είχαμε βιώσει πολλές φορές στο παρελθόν όμως αυτή τη φορά και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε πολύ μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι των γραφείων!

Ενστικτωδώς τράβηξα την καρέκλα προς τα πίσω, όμως η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη που ευτυχώς για μένα τραυματίστηκα ελαφρά.

veria2-337x600

Επικράτησε πανικός, αφού ο έντονος θόρυβος και το σπάσιμο που ακούστηκε κινητοποίησε το νοσηλευτικό προσωπικό που μπήκε μέσα για να μας βοηθήσει».

Τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν διαδέχθηκε η άμεση κινητοποίηση της τεχνικής υπηρεσίας, έστω και μετά από ένα τόσο σοβαρό περιστατικό.

«Το έχουμε ξαναζήσει. Να πέφτουν σκόνες ή μικρά κομμάτια από σοβάδες, το έχουμε ξαναζήσει. Και στο διπλανό μας γραφείο, αυτό του διευθυντή της μονάδας είχε πέσει σοβάς πριν λίγα χρόνια, ωστόσο τότε δεν υπήρχε κανένας μέσα. Πριν από λίγους μήνες παρατηρήσαμε πως πέφτουν πάλι σοβάδες και καλέσαμε την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Βέροιας που διαπίστωσε διαρροή.

Έγιναν οι απαραίτητες τότε εργασίες, βάφτηκε το ταβάνι, όμως απ’ ότι φαίνεται χρειάζεται επιπλέον παρεμβάσεις στην ταράτσα που είναι από πάνω μας. Δεν παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό στο ταβάνι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η υγρασία και η βροχή των ημερών πρέπει να έκαναν τη δουλειά τους…» λέει η κα. Κιάτου στο veriotis.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.