ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Νομίζουν ότι διοικούν παιδική χαρά» – Η απίστευτη ελαφρότητα του Μαξίμου απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις

1 min read

Κάποιοι στο Μαξίμου νομίζουν ότι διοικούν παιδική χαρά και όχι κυρίαρχο κράτος. Δεν εξηγείται αλλιώς η ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την νέα, ασύλληπτη πρόκληση της Τουρκίας με την έκδοση νέας NAVTEX η οποία παρατείνει την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων σε χώρο ελληνικής κυριαρχίας, με κίνδυνο σαφώς να δημιουργήσει πλέον δεδικασμένο.

Αντί λοιπόν η ελληνική πλευρά να απαντήσει με αντί-NAVTEX, έβγαλε μία ανακοίνωση η οποία είναι επιπέδου παιδικής χαράς. Μπορεί να φταίει το ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε παρατεταμένες διακοπές, αυτό όμως δεν δικαιολογεί καθόλου την ανεύθυνη στάση όσων διέρρευσαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Διαβάστε:

«Η Τουρκία με τη συνέχιση της προκλητικής συμπεριφοράς της το μόνο που κάνει είναι να δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι η αναφορά στο διεθνές δίκαιο και στον διάλογο είναι καθαρά προσχηματική. Με τη συμπεριφορά αυτή το μόνο που καταφέρνει είναι αρνητικές συνέπειες για την ίδια».

Μάλλον οι άνθρωποι που έβγαλαν την ανακοίνωση νομίζουν ότι κάνουν πολιτικό μάρκετινγκ απέναντι σε αδίστακτους βαρβάρους. Η ακόμα χειρότερα, δεν έχουν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης. Ούτε φυσικά της θέσης στην οποία διατηρούν.

ΠΗΓΗ: Newsbreak.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.