ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άνοιγμα σχολείων: Πάνω από 600.000 παγούρια έτοιμα να μοιραστούν στους μαθητές [εικόνες]

1 min read

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, πως θα είναι τα παγούρια που θα μοιραστούν δωρεάν στους μαθητές κατά με το άνοιγμα των σχολείων, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα παγούρια θα έχουν διάφορα χρώματα ενώ επάνω τους θα αναγράφεται το μήνυμα «προσέχουμε την υγεία όλων μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον», το οποίο συνοδεύεται και από το hashtag #Μαθαίνουμε Ασφαλείς.

Η κ. Κεραμέως επισημαίνει στην ανάρτηση της, ότι συνολικά «θα μοιραστούν περισσότερα από 600.000 παγούρια σε μαθητές δημοτικού σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία», ενώ αναφέρει ότι αυτά αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη.

Αναφορικά με το διαμοιρασμό των παγουριών στους μαθητές, η υπουργός Παιδείας τονίζει ότι αυτό είναι ένα «μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση».

Τα παγούρια θα δοθούν στους μαθητές κατ’ εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως είχε ανακοινώσει η Νίκη Κεραμέως, κατά τη Συνέντευξη Τύπου την οποία είχε παραχωρήσει για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα παγούρια που θα δοθούν δωρεάν στους μαθητές στη σχετική ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως στο Twitter.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.