ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Οργανωμένο παρακράτος πίσω από το επιτελικό κράτος της ΝΔ»

1 min read

Η κυβέρνηση χαρακτήρισε φήμες και αφηγήματα τις νέες αποκαλύψεις για τη δράση του predator ενώ πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε για το θέμα 4η επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό.

”Όχι” από τον Νίκο Ανδρουλάκη στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις παρακολουθήσεις. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για οργανωμένο παρακράτος πίσω από το επιτελικό κράτος της ΝΔ.

«Τα αποκαλυπτήρια του παρακρατικού μηχανισμού της πίσω αυλής του Μεγάρου Μαξίμου πρέπει να γίνουν και αυτό είναι ένα ελάχιστο οφειλόμενο προς τους πολίτες. Πρέπει ο πρωθυπουργός να ακολουθήσει τον μοναδικό δρόμο που απομένει. Οι εκλογές να γίνουν σε καθαρό τοπίο χωρίς σκιές» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης διαφώνησε με την ενημέρωση του παρακολουθούμενη μετά το πέρας της τριετίας, έκανε λόγο για υπονόμευση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, ενώ εκτίμησε ότι διευρύνεται υπερβολικά ακόμα και στο κομμάτι της δημόσιας υγείας ο όρος της εθνικής ασφάλειας.

Τα τρία ”όχι”  του Νίκου Ανδρουλάκη

Στην ενημέρωση μετά το πέρας τριών ετών.
Στην υπονόμευση της ΑΔΔΑΕ.
Στην διεύρυνση του όρου «εθνική ασφάλεια».

«Δεν μπορούμε να το ψηφίσουμε αν υπονομεύεται η ΑΔΑΕ; Τι σημαίνει η τριετία; Να μάθουμε στην επόμενη κυβέρνηση τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Όχι κ. Μητσοτάκη, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τις νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Predator στην Ελλάδα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ασχολείται με φήμες, μυθιστορήματα και αφηγήματα. Οποιοσδήποτε έχει τέτοιου είδους στοιχεία μπορεί να τα προσκομίσει στη δικαιοσύνη».

«Οι υποκλοπές ήρθαν να καταδείξουν ότι η αθλιότητα των πολιτικών τους, χρειάστηκε και εξίσου άθλια μέσα για να επιβληθεί. Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ένας αδίστακτος και επικίνδυνος για τη δημοκρατία πρωθυπουργός, που ακόμη και σήμερα δείχνει αμετανόητος» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε τέταρτη επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό καλώντας να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των αστυνομικών που δραστηριοποιούνταν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- σε ΕΥΠ και Predator καθώς και να απαντήσει εάν τα πρόσωπα που βρίσκονται σε λίστες υποκλοπών με κακόβουλα λογισμικά παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.