ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νίκη και… τρίτη θέση για τη Λιόν

1 min read

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Λιόν έφτασε τις πέντε νίκες σε δέκα αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Νιμ με σκορ 2-0.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, όμως είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Ο αγώνας:

Με διάθεση να πιέσει από νωρίς για κάποιο γκολ μπήκε η Λιόν στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 10’ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Ντεπάι πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει ο Ολλανδός, πέτυχε ένα τέταρτο αργότερα ο Μούσα Ντεμπελε όταν μετά από βαθιά σέντρα του Μαρσέλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το σουτ του Σαβανιέ (40’) να βρίσκει το δοκάρι του Λόπες.

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όσο η ομάδα του Ζενεσιό έχανε ευκαιρίες για να κλειδώσει την νίκη, όπως το ανεπανάληπτο χαμένο τετ-α-τετ του Ντεμπελέ (69’), τόσο οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 87’ είχαν μεγάλη ευκαιρία να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο «κεραυνός» του Σαβανιέ παίρνει λίγα εκατοστά άουτ.

Με την συμπλήρωση τον 90’ η Λιόν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, με τον Ντεπάι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Με την νίκη της αυτή η Λιόν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγώνες και έφτασε τους 17 βαθμούς όντας πλέον στην τρίτη θέση της Ligue 1.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.