ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Netflix: Αυξάνεται η τιμή του – Τι θα ισχύσει στην Ελλάδα

1 min read

Με το δεύτερο κύμα μιας παγκόσμιας καραντίνας να είναι πλέον ορατό, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε αυξήσεις στις τιμές της.

Αποτέλεσε διέξοδο για αρκετούς πολίτες σε όλο τον κόσμο στο πρώτο κύμα της καραντίνας λόγω της πανδημίας. Με το δεύτερο κύμα να σαρώνει αρκετές χώρες, ειδικά ευρωπαϊκές, το Netflix αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση τιμών!

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι συνδρομές για το πρόγραμμα Standard, αλλά και το Premium ανέβηκαν κατά 1 και 2 δολάρια αντίστοιχα. Έτσι το πρώτο πλέον κοστίζει 13.99 δολάρια και το δεύτερο 17.99.

Στόχος των υπεύθυνων είναι να αυξήσουν τα έσοδά τους, προκειμένου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να μπορούν να προσφέρουν καλό περιεχόμενο στους χρήστες, τόσο σε επίπεδο σειρών, όσο και ταινιών.

Θυμίζουμε ότι το Netflix έχει 200 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο των κόσμων, εκ των οποίων τα 73 εκατομμύρια είναι στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Προς το παρόν για την Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια δήλωση ή κάτι να να να δείχνει pvw θα υπάρξει κάτι ανάλογο, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον. Ειδικά αν η οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον κόσμο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι η χώρα μας έχει από τις πιο φθηνές συνδρομές στον κόσμο, με την basic να είναι στα 7.99, την standard στα 10.99 και την Premium στα 13.99.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.