ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Μαυροκουκουλάκης

1 min read

Από το Δ.Σ. δεν έλειψαν οι εντάσεις, καθώς περίπου 30-40 οπαδοί των «πρασίνων», αφού αποδοκίμαζαν συνεχώς τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Γιάννη Αλαφούζο, επιδίωξαν να εισβάλλουν στην αίθουσα που διεξαγόταν η συνεδρίαση.

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ένα 24ωρο μετά την ήττα της ομάδας στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (2-0). Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ, στη διάρκεια του σημερινού έκτακτου διοικητικού συμβουλίου. Νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι από την Δευτέρα (25/02) ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποχωρήσει από την ίδια θέση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από το σημερινό Δ.Σ. δεν έλειψαν οι εντάσεις, καθώς περίπου 30-40 οπαδοί των «πρασίνων», αφού αποδοκίμαζαν συνεχώς τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Γιάννη Αλαφούζο, επιδίωξαν να εισβάλλουν στην αίθουσα που διεξαγόταν η συνεδρίαση.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στον χώρο και οι ψυχραιμότεροι απέτρεψαν τα χειρότερα και η κατάσταση εκτονώθηκε, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να αποχωρούν από τον χώρο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ υπηρέτησε πιστά από πολλές διοικητικές θέσεις το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες.

Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η σημερινή παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει αρμονικά ένα διοικητικό κύκλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κωνσταντίνου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει».

Λίγη ώρα μετά το διοικητικό συμβούλιο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου γνωστοποίησε το λόγο της παραίτησής του από την προεδρία της ΠΑΕ. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» με δήλωσή του εξήγησε πως αποφάσισε να αποχωρήσει διότι θα θέσει υποψηφιότητα για την θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Αμαρουσίου στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η δήλωσή του: «Μετά από 1,5 χρόνο στην προεδρία του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ολίγων μηνών και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπέβαλα την παραίτησή μου και από σήμερα αποχωρώ από τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ.

Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με την απόφασή μου να διεκδικήσω την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου. Οι θέσεις που κατείχα έως και σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούν χρόνο και πλήρη αφοσίωση, οπότε με δεδομένη την επιθυμία μου να κατέβω στον προεκλογικό στίβο, δεν θα μπορούσα να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το ρόλο μου στην ΠΑΕ.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Επιπλέον, ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ., τόσο του τρέχοντος όσο και προηγούμενων, για τη συνεργασία που είχαμε.

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει, εκεί όπου μάθαμε όλοι μας, στην κορυφή».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.