ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας από τον Γεωργιάδη της ΝΔ: Όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι ζουν με «μαύρα»!

1 min read

Σε σχεδόν καθημερινή βάση, πλέον, παράγει τις χυδαιότητές του ο έχων την νοοτροπία… αρσενικής Μαρίας Αντουανέτας υφυπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης της ΝΔ Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτή την φορά χυδαιολόγησε ασύστολα σε βάρος ενός μεγάλου και ταλαιπωρημένου οικονομικά και κοινωνικά τμήματος του Ελληνικού Λαού, των μακροχρόνια ανέργων. Προκειμένου να υπερασπιστεί την απόφαση της κυβέρνησης στην οποία ανήκει, ένα έκτακτο επίδομα (στην πραγματικότητα ψίχουλα ελεημοσύνης) 400 ευρώ στον έναν από τους τρεις μακροχρόνια ανέργους, υποστήριξε ότι όσοι δεν βρίσκουν δουλειά μέσα σε δύο χρόνια, εργάζονται και ζουν με «μαύρα»!

Συγκεκριμένα, ο αποκαλούμενος από την νυν σύζυγό του ως «Μπουμπούκος», είπε εντελώς ξεδιάντροπα τα εξής: «Θεωρούμε πως κάποιος που είναι πιο πίσω, κάπου στην πραγματικότητα εργάζεται, απλώς δεν το δηλώνει, όπως καταλαβαίνετε. Αν είναι κάποιος μακροχρόνια άνεργος 30 μήνες, 40, 50 και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος, αλλά είναι μακροχρόνια άνεργος, με κάποιον άλλο τρόπο επιβιώνει»!

Με άλλα λόγια, ο θρασύτατος αυτός τύπος υποστηρίζει ότι όσοι δεν βρίσκουν δουλειά για χρονική περίοδο πάνω από δύο χρόνια, για την κυβέρνηση δεν θεωρούνται άνεργοι (!), παρότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή τους υπολογίζει ως τέτοιους, θεωρώντας ότι πραγματικά χιλιάδες πολίτες μπορούν να μείνουν χωρίς καμία απασχόληση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το βαρέλι της αναλγησίας, της χυδαιότητας και της ξεδιαντροπιάς του εν λόγω «εθνικόφρονα» πολιτικάντη της ΝΔ δεν έχει πάτο, καθώς φροντίζει να δείχνει τις αντιλαϊκές του απόψεις με τρόπο που παραπέμπει στον πιο βρώμικο «βόθρο» σκέψεων…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.