ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέο «χαστούκι» Στην ΝΔ Νεα αποχώρηση Του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος

1 min read

Με αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, επειδή το κλίμα «δεν τον σηκώνει». 

«Το σύστημα σε βγάζει έξω κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το μήνυμα και να πεις “γεια σας” γιατί αλλιώς δεν σέβεσαι τον εαυτό σου» ανέφερε μιλώντας στο Κόκκινο και πρόσθεσε: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος γιατί δε με σηκώνει το κλίμα».

Όπως εξήγησε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, ο ίδιος διαφωνεί με τους όρους οπαδικής αντιπαράθεσης και τόνισε όλοι έχουν ευθύνη στη ΝΔ γι’ αυτό το κλίμα.

Για την ηχηρή αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο κ. Τζαβάρας σημείωσε ότι «προκύπτουν κάποια στοιχεία προβληματισμού». Όπως εξήγησε: «Το σύστημα σε βγάζει έξω κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το μήνυμα και να πεις “γεια σας” γιατί αλλιώς δεν σέβεσαι τον εαυτό σου».

Ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος έγινε «ασπίδα» για τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να συσκοτίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, ανέφερε ότι η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος είναι «ένδειξη μίας δυσαρμονίας που εκδηλώθηκε στην σχέσεις μου με αυτό το σύστημα».

«Με τις απόψεις και τις δηλώσεις μου έδωσα στίγμα. Φάνηκε ότι ο Τζαβάρας δε χωράει σε αυτό το σύστημα» είπε με αιχμηρό ύφος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.