ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέο βίντεο ντοκουμέντο Οι επικίνδυνοι ελιγμοί της τουρκικής ακτοφυλακής

1 min read

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η διαδρομή και η πρόθεση παρενόχλησης της τουρκικής ακταιωρού προς το ελληνικό σκάφος

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο κλιμακώνοντας την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μετά τη ρίψη χημικών και δακρυγόνων στον Έβρο το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου, οπότε έγιναν επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας με στόχο να διασπαστεί ο φράχτης που έχει τοποθετήσει η Ελλάδα στα σύνορα της, ένα νέο βίντεο δείχνει την τουρκική ακτοφυλακή να προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους στη Λέσβο.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η διαδρομή και η πρόθεση παρενόχλησης της τουρκικής ακταιωρού προς το ελληνικό σκάφος του λιμενικού και καταρρίπτεται η τουρκική προπαγάνδα που υιοθέτησαν ακόμη και μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ότι δήθεν το τουρκικό σκάφος επιχείρησε να σώσει λέμβο με μετανάστες, που εμπόδιζε το ελληνικό σκάφος.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά, από τους επικίνδυνους ελιγμούς των Τούρκων χειριστών του σκάφους, δεν προκλήθηκε καθαρά από τύχη κάποιο ατύχημα, καθώς το ελληνικό σκάφος το οποίο λειτούργησε με τους διεθνείς κανονισμούς κράτησε την ταχύτητά του σταθερή.

Σε προηγούμενο βίντεο που είχαν στην διάθεσή τους οι ελληνικές Αρχές η τουρκική ακτοφυλακή απείλησε με εμβολισμό ελληνικό σκάφος στη Λέσβο. Οι δύο λέμβοι παραλίγο να συγκρουστούν, όταν το τουρκικό σκάφος πήγε στα απόνερα του ελληνικού κι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.