ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέο βίντεο «φωτιά» από την πιο… ερωτική Ελληνίδα μάνα (βίντεο)

1 min read

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μας… ξεσηκώνει στο γυμναστήριο

Η απάντηση στον χειμώνα και την κακοκαιρία έχει όνομα. Ασημίνα Ιγγλέζου!

Η Ελληνίδα μάνα, που διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της εγχώριας showbiz, αφού βγήκε με το μαγιό στο χιονισμένο βουνό λιώνοντας ακόμα και τα χιόνια, ξαναχτυπά με νέο βίντεο παραγωγής του Mykonos Live TV που… τσουρουφλίζει!

Αυτή την φορά το εκρηκτικό μοντέλο, αθλήτρια και παρουσιάστρια ανεβάζει κατακόρυφα τον υδράργυρο κάνοντας γυμναστική με πολύ έντονη 80’s διάθεση.

Με λευκό διάφανο κορμάκι, pop art γυαλιά και μπλε γυαλιστερό μπουφάν Nike στον ώμο και κρατώντας ένα boom box φορητό ραδιοκασετόφωνο, η ξανθιά «βόμβα» μπαίνει σε μια αίθουσα αεροβικής, πατάει το play στην χρυσή κασέτα μετάλλου της Maxel και υπό τους ήχους της ρετρό μουσικής αρχίζει να γυμνάζεται.

Μόνο που αντί να ιδρώνει εκείνη από τα βαράκια, τα ψαλίδια και τις υπόλοιπες ασκήσεις, ιδρώνουμε εμείς που βλέπουμε το κολασμένο κορμί της σε απίστευτες στάσεις! Γιατί η γυναίκα, αν και μητέρα δύο παιδιών, είναι κόλαση από την κορυφή ως τα νύχια! Δεν χρειάζεται να πούμε κι άλλα. Απολαύστε το βίντεο με το αψεγάδιαστο κορμί της Ασημίνας που γυμνάζεται και στάζει …πόθο!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.