Νεκρός υπαξιωματικός στην φρεγάτα «Ψαρά»

Newskamatero

Επικελευστής που υπηρετούσε στη φρεγάτα «Ψαρά» έχασε τη ζωή του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν εντός του πλοίου. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τις πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019, ο επικελευστής Γ. Σ. της φρεγάτας «Ψαρά» απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός πλοίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Πώς η ασπιρίνη μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο παχύ έντερο

Η Ειδική Ομάδα Προληπτικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α. συνιστά στους φορείς υγειονομικής περίθαλψης να χορηγούν χαμηλή δόση ασπιρίνης σε όλους τους ασθενείς με προχωρημένο πολύποδα, εκτός βέβαια εάν υπάρχουν συγκεκριμένοι ιατρικοί λόγοι όπου η λήψη της αντενδείκνυται. Και αυτό καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι η ασπιρίνη μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου […]