ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νεκρός παίκτης Futsal της Κορίνθιανς! Πυροβολήθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο

1 min read

Ένα απο τα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου Futsal, o Ντάγκλας Νούνιες της Κοίνθιανς, έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους του Erechim.

Ο Ντάγκλας Νούνιες ένα απο τα ανερχόμενα πίβοτ της Βραζιλιάνικης Λιγκας στο Futsal, πυροβολήθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που στεκόταν έξω από νυκτερινό μαγαζί, τη στιγμή που συζητούσε με συμπαίκτες του.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον αθλητικό κόσμο της Βραζιλίας και έχει σκορπίσει θλίψη στην τεράστια οικογένεια της Κορίνθιανς. Η ομάδα futsal βρίσκεται εδώ και μέρες στο Erechim για να αγωνιστεί για το Κύπελλο Βραζιλίας, νωρίτερα είχε χάσει στον ημιτελικό απο την Αtlantico 5-3 και επρόκειτο να παίξει ξανά εναντίον της για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι παίκτες απολάμβαναν το ρεπό τους και είχαν βγει το βράδυ σε νυκτερινό κέντρο. Ο 27χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με κάποιον μέσα στο κλαμπ, και στην έξοδο του ο φερόμενος ως δράστης τον περίμενε για να τον πυροβολήσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αθλητής πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στη Avenida Sete de Setembro.

Μία από τις βολές τον βρήκε στο κεφάλι. Οι διασώστες έφτασαν αμέσως στο σημείο, ο παίκτης του Fitsal εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Terezinha, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή, μιας και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Atlantico-Carlos Barbosa που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 12/08, αναβλήθηκε για τις 13/08 σε ένδειξη πένθους και σεβασμού. 

Πληροφορίες: futsalhellas.com

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.