ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νεκρός άνδρας από πυροβολισμό μέσα στο αυτοκίνητό του

1 min read

Σύμφωνα με τη γυναίκα του είχε ραντεβού με άλλον άνδρα με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές. Δεν επέστρεψε και δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, σε απόμερη περιοχή στον Εμπωνα βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, ένας άνδρας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια καθώς το θύμα βρέθηκε πυροβολημένο. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, άνδρες της ασφάλειας και διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας.

Σύμφωνα με τη γυναίκα του θύματος, ο άνδρας της έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του προκειμένου να συναντηθεί με έναν άλλον άνδρα για να διευθετήσουν οικονομικές μεταξύ τους διαφορές. Στη συνέχεια δηλώθηκε η εξαφάνισή του καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Σ. Σαλάκου νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύματα από πυροβολισμό. Να σημειωθεί ότι ερευνάται αν η υπόθεση έχει να κάνει με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.