ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νεκροί ανασύρθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του Π. Μαυρίκου

1 min read

Σε τραγωδία κατέληξε η πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Δραπετσώνας, η οποία σήμανε συναγερμό στο Λιμενικό, γύρω στις 12:00 της Τετάρτης.

Αποστολών εντόπισαν σε βάθος 32 μέτρων το αυτοκίνητο, το οποίο με την βοήθεια γερανού ανασύρθηκε, μαζί με δύο σορούς, της γυναίκας που το οδηγούσε και ενός άνδρα, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Πρόκειται για την 76χρονη μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου, Σοφία και τον 53χρονο αδελφό του, Θεόδωρο.

Ο Π. Μαυρίκος είχε χάσει τη ζωή του το 2016, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του, εν κινήσει στην Αττική Οδό.

Οι σοροί μάνας και γιού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ο αδελφός του εκδότη της εφημερίδας “Ακρόπολη” αντιμετώπιζε από σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, γεγονός που δεν επέτρεψε σε κάποιον να αντιδράσει. Εκτίμησε ότι το όχημα εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό, προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο ευρύ κοινό, και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απo το ένα σκυλί το οποίο βρισκόταν στο αυτοκίνητο και κατόρθωσε να βγει στην επιφάνεια της θάλασσας και να σωθεί, στο όχημα υπήρχε κι άλλο ένα σκυλάκι.

Κούγιας: Είχαν οικονομικά προβλήματα

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος ενημερώθηκε ατύπως ότι πρόκειται για τους συγγενείς του νεκρού δημοσιογράφου. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά.

Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.