ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες για τον αστυνομικό που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη

1 min read

Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον αστυνομικό που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη. Μέχρι στιγμής, η κόρη του προφυλακισμένου 39χρονου φιλοξενείται από τους συγγενείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες, προσπαθούν να κατευθύνουν το παιδί σχετικά με το τι θα πει για όσα είδε και έζησε στο “κολαστήριο” της Ηλιούπολης. Την Παρασκευή εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί και από τις δυο οικογένειες και τη Δευτέρα 2 Αυγούστου θα υπάρχει η απόφαση.

Ερωτήματα υπάρχουν και για τις συνθήκες διαβίωσης του 10χρονου παιδιού, καθώς όσο προχωρά η έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών, αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου διέμενε ο Δημήτρης Μπουγιούκος με την κόρη του και τη 19χρονη. Η μητέρα του παιδιού έχει απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων για την επιμέλεια, ενώ έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα. Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της μητέρας με τον οποίο επικοινώνησε το newskamatero.eu η επικοινωνία του παιδιού με τη μητέρα του γίνεται μεν σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά πάντα με την παρουσία κάποιου από την οικογένεια του επίορκου αστυνομικού.

  • Η δικηγόρος της μητέρας και πρώην συντρόφου του προφυλακισμένου αστυνομικού, Ελισσάβετ Τσέρτου δήλωσε για το θέμα: “Ο αστυνομικός κρατούμενος έχει δώσει εντολή στους συγγενείς του να κάνουν «ότι περνάει από το χέρι τους» ώστε να μην φτάσει το ανήλικο κοριτσάκι στην μητέρα του. Σήμερα η μητέρα και ο αδερφός του αστυνομικού έχουν καταθέσει «άρον άρον» αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζητούν την επιμέλεια καθώς η υπόθεση αναβλήθηκε για την ημέρα Παρασκευή την 30/7/2021. Με τον τρόπο αυτό όλοι έχουν την «πολυτέλεια του χρόνου» να προετοιμάσουν το ανήλικο κορίτσι να μην καταθέσει όσα ενδεχομένως να βίωσε στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης αφού το κρατούν στην οικία τους και αρνούνται να παραδώσουν στην μητέρα ως έχουσα την επίσημα την γονική μέριμνα. Ο 39χρονος αστυνομικός έχει τηλεφωνική επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο του από τις φυλακές και το παιδί είναι υπό την καθοδήγηση του, δημιουργώντας του διχασμό για την μητέρα ενώ ακόμη και σήμερα του τονίζει καθημερινά να παραμείνει στους συγγενείς και ότι το εγκατέλειψε. Η μητέρα έχει καθαρό ποινικό μητρώο όπως ήδη έχω δηλώσει και ήταν το πρωταρχικό θύμα του αστυνομικού όπως έχω αναφέρει άκρως κακοποιημένη στο παρελθόν αφού απειλούνταν η ζωή της και δραπέτευσε από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης για να σώσει την ζωή της!”

“Από την πλευρά μας έχουμε ήδη καταθέσει αίτηση στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, η οποία είναι η πλέον αρμόδια και έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της κοινωνικής έρευνας για την «τύχη» του παιδιού καθώς έχουμε ζητήσει να ελεγχθούν οι συνθήκες διαβίωσης σε οποιοδήποτε περιβάλλον κινείται το παιδί, να δράσουν οι ειδικότητες κοινωνικού λειτουργού, παιδοψυχολόγου καθώς συμπληρωματικά ζητήσαμε και τις ενέργειες του ιατροδικαστή για τυχόν κακοποίηση του. Δυστυχώς οι σχέσεις των κοινωνικών επιστημών με την αναπαραγωγική λειτουργία του κράτους είναι σαφώς σημαντικές και γίνονται με το σωστό τρόπο αλλά ταυτόχρονα με αργό ρυθμό γεγονός που κρατάει το ανήλικο τέκνο σε μη ασφαλή περιβάλλον για την ψυχική του υγεία.

  • Αρμόδια πλέον όπως προείπα είναι η Εισαγγελέας Ανηλίκων να κρίνει και το Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών και περιμένουμε δικαίωση καθώς έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε μέσω των media πως ο αστυνομικός εξέδιδε ακόμα και ανήλικες κοπέλες, γεγονός που διερευνάται ακόμα για το ποιοι εμπλέκονται καθώς νέα πρόσωπά καθημερινά καταθέτουν νέα στοιχεία Ενώπιον των Αρχών και όλο και περισσότερες κακοποιημένες κοπέλες αρχίζουν να περιγράφουν την κακοποίηση τους με κάθε λεπτομέρεια. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αδερφός του 39χρονου αστυνομικού που σήμερα διεκδικεί την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου είναι κι αυτός αστυνομικός και μάλιστα είχε «πολύ καλές» σχέσεις με τον αδερφό του 39χρονο κρατούμενο. Σήμερα αναφέρουν περίτρανα κατά την διάρκεια της κοινωνικής έρευνας πως το ανήλικο τέκνο ζούσε με εκείνους ενώ αντιθέτως από όλη την έρευνα που διενεργείται μέχρι στιγμής προκύπτει το αντίθετο και ενδεχομένως να γνώριζαν και το συνέβαινε στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης ενώ το ανήλικο ζούσε εκεί. Οι κοινωνικές υπηρεσίες φαίνεται μέχρι στιγμής να κάνουν ότι καλύτερο και άριστα την δουλειά τους αλλά γραφειοκρατικά όλα κινούνται με αργό ρυθμό αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες και απαιτείται χρόνος. Το ανήλικο τέκνο ζούσε σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, μέσα στα ναρκωτικά και τις κακοποιημένες γυναίκες- νταντάδες, κανείς δεν μεριμνούσε γεγονός που σήμερα σφραγίζει την ανικανότητα όλων να διεκδικούν ή να ασκούν την επιμέλεια. Αξίζει να αναφέρουμε πως διερευνάται ακόμη από τις Αρχές εάν γνώριζαν ή ενδεχομένως εμπλέκονται οι συγγενείς του αστυνομικού, που σήμερα διεκδικούν την επιμέλεια. Η κοινωνική έρευνα προχωράει και ήδη οι συγγενείς δεν έχουν απαντήσεις γι αυτά που ερωτούνται καθόσον έχουν σε άγνοια το παιδί για ότι έχει συμβεί και το που βρίσκεται η μητέρα του αντίθετα από την γραμμή που τους συμβουλεύουν οι διενεργούντες τον κοινωνικό έλεγχο ειδικοί να πράξουν” προσθέτει η κ. Τσέρτου.

Οι καταγγελίες αυτές έρχονται την ώρα που ξετυλίγεται η έρευνα τόσο για τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος, όσο και για τις επαφές που υπήρχαν με άλλα κυκλώματα trafficking.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.