ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Ρ.Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα πέθανε – Σταματήστε την προσπάθεια» έλεγε στους γιατρούς

1 min read

Μια ακόμη μαρτυρία-σοκ για την Ρούλα Πισπιρίγκου και με το βράδυ που οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τη Τζωρτζίνα επί 55 λεπτά. βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο αναισθησιολόγος υπερβαίνοντας κάθε χρονικό όριο εκείνο το Κυριακάτικο βράδυ, κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στην «Πελοπόννησος» μιας γιατρού της βάρδιας, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί».

Η Τζωρτζίνα τελικά είχε σωθεί εκείνο το βράδυ, όπως είναι γνωστό, προς απογοήτευση όμως της Ρούλας, με βάση τη συμπεριφορά της…

Οι υποψίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι τη στοχοποιούσαν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες η 33χρονη είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίσει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική του ζωή αλλά και για τη σχέση που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

Η «Πελοπόννησος» τονίζει ότι η κατηγορούμενη είχε μοιραστεί τις υποψίες της με τη μητέρα και την αδελφή της, αλλά και με άλλα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν.

Στο στόχαστρο ο Μάνος Δασκαλάκης

Η εφημερίδα αναφέρει ότι κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου».

Συγκεκριμένα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε: «Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.