ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες προκλήσεις Ζουράρι για τον Ολυμπιακό

1 min read

Μετά τη συνάντηση για τις μετακινήσεις των οπαδών στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο Κώστας Ζουράρις μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του που οδήγησαν στην παραίτηση του από την κυβέρνηση:

«Δεν νοείται το ελληνικό δημόσιο να φυλά τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι εμπορικές εταιρείες. Μόνο με ποινικά αδικήματα να ασχολείται η αστυνομία. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν γίνεται το δημόσιο να δαπανά χρήματα γι’ αυτές. Για το θέμα που σας απασχολεί, έγινε ένα μεγάλο λάθος, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαλα τα ακουστικά και δεν ακούστηκε αυτό που έλεγα, ένα ανέκδοτο και για Παοκτζήδες και για Αρειανούς. Έχουν δίκιο να ξεσηκώνονται οι Αρειανοί, αλλά δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αυτό που είπα. Είναι μια συλλογική σάτιρα», δήλωσε αρχικά ο Ζουράρις.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ», τόνισε.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Κώστα Ζουράρι, υποστηρίζοντας ότι έχει ανάγκη ψυχιάτρου: «Ο Ζουράρις δήλωσε πριν λίγο σε δημοσιογράφους: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»! Μετά απο αυτό, καλώ όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να μην ξανασχοληθεί με αυτό τον άνθρωπο που προφανέστατα έχει ανάγκη ψυχιάτρου. Πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε ευαίσθητοι..», έγραψε ο Καραπαπάς.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση