ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες πληροφορίες για το πώς έφτασε η κεταμίνη στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου

1 min read

Νέες πληροφορίες για το πώς έφτασε η κεταμίνη στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι με αυτή τη φονική ουσία σκότωσε την κόρη της, Τζωρτζίνα, μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα πρόσωπο «κλειδί» από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δεν αποκλείεται να προμήθευσε χέρι με χέρι την κεταμίνη, που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της 9χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονταν στις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο Google, όπου εκεί φέρεται η μητέρα των παιδιών να αναζητούσε την κεταμίνη.

Φυσικά το γεγονός ότι μπορεί να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να την αναζητούσε στο ίντερνετ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις παρενέργειες της εν λόγω ουσίας.

Την ίδια στιγμή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μετέδωσε ότι συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Star στην Πάτρα, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία.

«Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δημοσίευση στα Social Media