ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες μαζικές πυραυλικές ρωσικές επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές στο Κίεβο

1 min read

Για κατάρριψη 9 drones κάνουν λόγο οι Ουκρανοί

Για νέες καταστροφές σε ενεργειακές υποδομές στο Κίεβο κάνουν λόγο οι ουκρανικές αρχές μετά τη σημερινή νέα μαζική πυραυλική επίθεση της Ρωσίας.

Σε δηλώσεις του ο Sergey Popko, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου υποστήριξε ότι μια κρίσιμη σημασίας υποδομή καταστράφηκε από τις ρωσικές επιθέσεις.
«Μια εγκατάσταση υποδομής κρίσιμης σημασίας έχει χτυπηθεί.Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν τις συνέπειες» ανέφερε ο Popko.
Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 19/12 το πρωί σειρήνες ήχησαν και πάλι στο Κίεβο, όπου και αναφέρθηκαν δύο κύματα πυραυλικών επιθέσεων.
Ο δήμαρχος του Κιέβου Vitaly Klitschko επιβεβαίωσε πως οι πύραυλοι έπληξαν τις συνοικίες Shevchenkovsky και Solomensky, οι οποίες είχαν χτυπηθεί και από τις πυραυλικές επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδα.

Ουκρανία: Καταρρίψαμε 9 drones

Από την πλευρά τους οι ουκρανικές δυνάμεις ανακοίνωσαν πως κατέρριψαν εννιά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ιρανικής κατασκευής τύπου Shahed στον εναέριο χώρο του Κιέβου.
«Ο εχθρός επιτίθεται στην πρωτεύουσα με ομοβροντία Shahed», ανέφερε η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου μέσω Telegram.
Σειρήνες της αεράμυνας ακούγονταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας στο Κίεβο και στα προάστιά του ενώ ήχησαν εκ νέου και λίγο πριν τις 05:30 το πρωί.

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.