ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Οκτωβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου Ανατροπή και νέες διώξεις

1 min read

Νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου, καθώς μετά τα ευρήματα που αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση, αναμένονται να γίνουν διώξεις.

Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς πολύ σύντομα αρκετοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με διώξεις οι οποίες και θα ασκηθούν από την εισαγγελία.

Σύμφωνα με το Star, στα φερόμενα ως ευρήματα που έχουν βρεθεί στην ιατροδικαστική έκθεση δεν φαίνεται να καταγράφονται κάποια τραύματα, που φέρεται να είχε ο 16χρονος πρωταθλητής στο κρανίο.

Αυτό έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες που ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ στο γυμναστήριο του Μοσχάτου, και ανέφεραν ότι ο Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη «μάχη» με τη ζωή.

Παράλληλα, στο σώμα του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά αλλά ούτε και αναβολικά. Έτσι, ο 16χρονος δεν είχε κανένα παθολογικό αίτιο, που να οδηγεί στην κατάρρευση του υγιέστατου παιδιού.

Ο φάκελος της δικογραφίας έφυγε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και πήγε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες οι οποίοι διαψεύδουν τα όσα είχαν πει στις μαρτυρίες τους μερικοί απ’ όσους ήταν παρών εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.