ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ με την υπόθεση του δασκάλου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Αγρίνιο

1 min read

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη γυναίκα από το Αγρίνιο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 46χρονο δάσκαλο, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του τον Απρίλιο του 2011 στη Ρουπακιά Αγρινίου, καθώς στις 2 Δεκεμβρίου αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μεσολογγίου.


Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αγρινίου αποφάσισε να ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στη στενή συγγενή του άτυχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε πριν από οκτώ χρόνια μέσα στο καμένο όχημά του, σε χωράφι της ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά.

Εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν αρχικά για την άσκηση της δίωξης, αλλά, σύμφωνα με τη ‘Συνείδηση’, το Συμβούλιο ήρε τελικά τη διαφωνία και τάχθηκε υπέρ της πρότασης του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Espresso, στις εκθέσεις τους οι αξιωματικοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έκαναν λόγο για αυτοκτονία, σε αντίθεση με τα συγγενικά πρόσωπα του θύματος, που επέμεναν εξαρχής πως ήταν ένα καλά μελετημένο έγκλημα που οργανώθηκε άριστα, με αποτέλεσμα οι δράστες να μην αφήσουν ίχνη.

Τα αδέλφια και γονείς του 46χρονου δασκάλου έδωσαν αγώνα προκειμένου να αποκλείσουν την εκδοχή του ατυχήματος ή της αυτοκτονίας και να εδραιώσουν πως πρόκειται για άγριο έγκλημα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.