ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες «δημοσκοπήσεις-ανέκδοτα» για κυβέρνηση και εμβόλιο

1 min read

Νέες «ανεκδοτολογικού» τύπου δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία… η κυβέρνηση προηγείται 16,4 μόναδες του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ, ενώ 7 στους 10 Έλληνες «βιάζονται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού» (απλώς θα περιμένουν μερικά χρόνια μέχρι να το βρουν)!

Η μία δημοσκόπηση είναι της Metron Analysis για το ΜΕGA και η άλλη της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.  Πάνω από 7 στους 10 δηλώνουν πλέον ότι θα εμβολιαστούν στην δημοσκόπηση της Pulse, ενώ πάνω από 6 στους 10 λένε ότι «θα εμβολιαστούν  το συντομότερο δυνατόν» (σ.σ.: μέχρι  το 2023 και αν…).

Κατ’αρχήν να κρατήσουμε αυτά τα αποτελέσματα για… μετά τις εκλογές γιατί επιτέλους θα πρέπει να τεθεί το ζήτημα των δημοσκοπήσεων και τους τρόπου ιδεξαγωγής τους.

Διότι παρουσιάζουν μια απόλυτα ψευδή εικόνα με μοναδικό στόχο την παραπλάνηση των πολιτών.

Όλες οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν διεξάγει τουλάχιστον δύο μεγάλες πρεσβείες στην Αθήνα, δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται ελαφρά, μόλις 3 ή στην καλύτερη περίπτωση 4 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ περί την ζώνη του 30%. Και ότι εισέρχονται στη Βουλή, μέχρι και τουλάχιστον ένα ή και δύο κόμματα «δεξιά της ΝΔ» με εξαιρετικές επιδόσεις για το ένα από αυτά.

Όλες οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών, έχουν το ίδιο κοινό αποτέλεσμα. Όλες!

Για την ιστορία: 

Αναφορικά με το αν θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, το 74% των ερωτηθέντων δηλώνει σίγουρα ναι (49%) ή μάλλον ναι (25%) έναντι 67% στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου στην δημοσκόπηση της Pulse.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ελάφρυνσης και άλλων περιορισμών ή το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων στη χώρα μας με βάση τα σημερινά δεδομένα, το 55% συνολικά απαντά σίγουρα ναι (20%) ή μάλλον ναι (35%), ενώ το 39% απαντά μάλλον όχι (30%) και σίγουρα όχι (9%). Επίσης προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων εξακολουθεί να διατηρεί η Νέα Δημοκρατία (39%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (23%) στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή επί των εγκύρων), σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της PULSE.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.