ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες αποκαλύψεις για τη μαφία των φυλακών: Το συμβόλαιο θανάτου και τα πλαστά χαρτονομίσματα

1 min read

Νέα στοιχεία για τη δράση της μαφίας των φυλακών φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός κρατούμενος «εγκέφαλος» της μαφίας φέρεται να είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας συμβόλαιο θανάτου με αμοιβή 30.000 ευρώ.

Ο «εγκέφαλος» είχε απευθυνθεί σε έγκλειστο των φυλακών του Δομοκού ζητώντας να του υποδείξει έναν Αλβανό εκτός φυλακής που θα αναλάμβανε την εκτέλεση ενός Πακιστανού.

Οι οδηγίες που είχε πάρει ο Αλβανός εκτελεστής από την μαφία των φυλακών ήταν να κατευθυνθεί σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας όπου θα παραλάμβανε έναν φάκελο ο οποίος περιείχε όλες τις λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ενώ η μαφία του είχε δώσει σαφή εντολή να πετάξει το όπλο στη θάλασσα μετά την εκτέλεση.

Η αντιτρομοκρατική εντόπισε τον Αλβανό την ώρα που έμπαινε στο πλοίο για Χίο μαζί με μια βαλίτσα και τον παρακολούθησε. Όταν έφτασαν στο νησί τον συνέλαβαν και εντόπισαν μέσα στην βαλίτσα 5 κιλά ηρωίνης.

Παράλληλα, στο σπίτι του Αλβανού εντόπισαν 27.000 ευρώ καθώς επίσης και 13.000 πλαστά ευρώ. Από την έρευνα προέκυψε ότι στην συγκεκριμένη οικία υπήρχαν και μηχανήματα παραχαρακτών για πλαστά χαρτονομίσματα.

Ο Αλβανός παραδέχτηκε στην αντιτρομοκρατική ότι θα εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου χωρίς όμως να αναφέρει από ποιον ήταν η εντολή αλλά και ποιος ήταν το θύμα.

Δημοσίευση στα Social Media