ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες ΑΠΕΙΛΕΣ Ερντογάν κατά Κούρδων-ΗΠΑ: «Θα σας “ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΜΕ”, έχετε όλη την ευθύνη»…

1 min read

Νέες απειλές κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και των Κούρδων εξαπέλυσε ο Ρ. Τ. Ερντογάν, αυτή τη φορά στα εγκαίνια ενός εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην επαρχία Καχραμάνκαζαν της Άγκυρας.

Ο Ερντογάν ξεκαθάρισε ότι έχει σκοπό να «στραγγαλίσει» τον τρομοκρατικό στρατό των κούρδων εν τη γενέσει του. Είπε συγκεκριμένα:

«Η PKK/PYD η οποία λαμβάνει την στήριξη των ΗΠΑ μας εκτοξεύει συνεχώς απειλές. Προσπαθεί να κάνει την Τουρκία να κλειστεί στο καβούκι της. Ελάτε όλοι μαζί, ό,τι και να είστε, θα κατεβούμε στο κεφάλι σας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τους χτυπάμε και θα συνεχίσουμε να τους χτυπάμε με οβίδες. Πήραμε την απόφαση μας. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι επιχειρήσεις. Όποιες παγίδες και να στήσουν δεν θα μπορέσουν να μας εμποδίσουν να πετύχουμε τους στόχους του 2023.

[…] Θα χαρούμε οι ΗΠΑ να αφήσουν τα παιχνίδια με τις λέξεις και να εκφράσουν την πρόθεση τους. Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως θα σχηματίσουν έναν τρομοκρατικό στρατό, αυτό που αναλογεί σε μας είναι να στραγγαλίσουμε αυτόν τον τρομοκρατικό στρατό ήδη εν τη γενέσει του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι από τα ανεπιθύμητα γεγονότα».

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ερνοτγάν ετοιμάζει ένοπλη επέμβαση. Χθες μεταφέρθηκαν εκατοντάδες όπλα στα Τουρκο-Συριακά σύνορα, κάτι που δείχνει τη σοβαρότητα της καταστάσεως…

 

Με πληροφορίες από TRT

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.